DES MO20-1 kampioen! DES MO20-1 kampioen!
Nieuws

DES MO20-1 kampioen!

Het is gelukt! MO20 heeft haar doel bereikt en is kampioen in de 1e klasse. Klaar voor de hoofdklasse.
Patrick Nieboer 268

Voorafgaand aan het seizoen werd het vizier tot dit einddoel op scherp gesteld. De vraag was; wat gaan we doen? Hierop kwam maar één unaniem antwoord: “Kampioen worden na 5 jaar 1e klasse!” Voor Marco en zijn meiden betekent dit maar één ding: 2x in de week keihard trainen. En dat hoefde niet nogmaals herhaald worden. Met een opkomst van gemiddeld 12 man stond dit team als fanatieke honden keihard te werken.

De eerste wedstrijd van het seizoen liep direct af met een hele grote domper. Liv en Ashanty moesten het veld met een knieblessure verlaten en voor de rest van het seizoen revalideren. Hoe nu verder?……… Dit team toonde keer op keer haar wilskracht en veerkracht. De mouw’n opstriek’n en goan, wat wilt ze dan!! Geen wedstrijd werd verloren vanaf de eerste dag. Twee maal gelijkspel en de rest werd overtuigend gewonnen.

Met nog 3 wedstrijden te gaan kon MO20 afgelopen zaterdag kampioen worden in de 1e klasse tegen Heino. De dames van DES toonden vanaf de aftrap het krachtverschil ten opzichte van een goed spelende Heino. Maar zij konden niet antwoorden op onze krachten. We werden geholpen met een eigen doelpunt van een verdediger. Daarna kwam al snel de 2-0 door sterspeelster Marith. De 3-0 werd door Lieke gescoord door een super 1-2-tje van Bente. Heino wist dat de wedstrijd gespeeld was en al snel volgde de 4-0 door Bente.

Heino wist toch nog de 4-1 te scoren door een prachtig doelpunt van nummer 10 die tevens de 4-2 wist te scoren van afstand. Maar wij hebben Bente en die geeft nooit op! De 5-2 wist zij te scoren en daarmee werd het kampioenschap 1e klasse een feit!! Hoofdklasse here we come!

@elzfotografie

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: