“Dat was’m dan” “Dat was’m dan”
Nieuws

“Dat was’m dan”

Onder het toeziend oog van een volgepakt Gagelman werd op zaterdag 8 juni de laatste training afgewerkt door onze mini’s en JO-7 jeugd.
Mark Calkhoven 173

Een seizoen lang in weer en wind hebben zij de basis kneepjes van het voetbal geleerd en deze zaterdag werd nogmaals met veel enthousiasme, toewijding en pit laten zien hoe erg deze toppers zijn gegroeid!

Het uitgezette parcours met voetbal opdrachten was dan ook geen prooi voor deze voetbal hongerige strijders en het regende doelpunten.

Eigenlijk was er geen tijd voor, maar tussen de bedrijven door werden de toppers nog getrakteerd op een lekker ijsje en een beker ranja. Ook voor de altijd aanwezige ouders, opa’s, oma’s en begeleiders werd gezorgd in de vorm van een lekkere koek met koffie en/ of thee.

Als afsluiter van deze top zaterdag hebben de mini’s en JO-7 een partij gespeeld tegen de trainers/ leiders en spel begeleiders maar ook zij moesten hun meerdere erkennen in deze jeugd talenten; de uitslag 2-1 voor de mini’s en JO-7.

Al met al was het wederom een super zaterdag welke onder het genot van een broodje met knakworst nog door diverse spelers maar ook door ouders grondig werd geëvalueerd.

Mocht de interesse gewekt zijn en wil uw zoon of dochter graag deel uitmaken van deze geweldige groep enthousiastelingen dan kun u contact op nemen met Jack van Egmond: 06-40612033 of per email: jackvanegmond55@hotmail.com.

Mark Calkhoven

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: