Afgedroogd! Afgedroogd!
Wedstrijdverslagen

Afgedroogd!

Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen SVZW 5. Een voor ons altijd lastige tegenstander, die vaak goed voetbal speelt en net zo fanatiek zijn als ons.
Patrick Nieboer 139
Competitiewedstrijd SVZW 5 6-03-0 DES 3

Opstelling DES

  • Doel: Richard
  • Achter: Daniel, Nathan, Arjan en Bas
  • Midden: Gep, Martijn, Mark en Rob
  • Voor: Arjen en Niels
  • Wissels: Manuel en Ivo

Toeschouwers: Speciale dank gaat uit naar de familie Buschman, die ons (en Mark) kwamen aanmoedigen. Dank daarvoor.

Het begin was voor SVZW. Die hadden veelvuldig de bal. Wij kwamen de eerste 5 minuten er lastig uit. In de 6e minuut mocht de aanvoerder zo het middenveld oversteken, zonder te worden aangevallen. Hij haalde van buiten de zestien uit en schoot de bal achter Richard. 1-0 2 minuten later kwamen wij naar voren. Door een verkeerde inschatting van de verdediger mocht Arjen doorlopen op het doel. Net toen hij wilde uithalen sprong de verdediger in zijn rug, in de zestien. Wij kregen terecht een penalty. Mark ging achter de bal staan, maar zijn inzet werd gestopt. Bij de rebound kwam Gep net niet goed uit met zijn passen en zijn inzet verdween naast het doel. Het bleef dus 1-0 SVZW kreeg nog wat kansen. Een vrije trap die net naast ging, kans voor het doel ging mis, na balverlies door ons een schotje voorlangs. Bas ging er uit en Manuel kwam erin.

Wij speelden niet goed genoeg om daar wat tegenover te zetten, en kwamen sporadisch naar voren. De 2-0 viel dan ook in de 20e minuut voor SVZW. Een voorzet vanaf rechts, die er niet uitgehaald werd, kwam voor. De eerste aanvaller kopte langs de bal, maar de man erachter kopte hem binnen. 5 minuten later ging Daniel met een goede actie op ode achterlijn langs zijn man, en wist Mark te vinden. Zijn schot ging via de keeper naast. De cornerbal werd niet gegeven. 1 minuut later. Eindelijk een goede aanval van ons. Rob werd door Arjen met een mooie steekbal gevonden, en zette hem vrij voor de keeper. Hij werkte de bal binnen. De grensrechter vlagde hem resoluut af voor buitenspel, terwijl elke blinde kon zien dat hij compleet achter zijn man vandaan kwam. De scheidsrechter ging mee in het advies van de grens. Het feest ging niet door, tot ongenoegen van ons bleef het dus 2-0. SVZW bleef daarna de bovenliggende partij. In de 35e minuut konden 2 spelers alleen op Richard af door een misser in de verdediging. Het balletje breed werd in het doel gewerkt. 3-0 Vlak voor rust kregen wij nog een vrije trap op de rand zestien. De inzet van Mark werd gestopt door de keeper.

In de 2e helft kregen we wat meer de bal, zonder er al te veel mee te doen qua kansen. SVZW was daarin wat beter en kreeg weer de beste kansen. Een schot hard en hoog naast. Een stiftje naar de verre hoek op de paal. Ons voetbal had in die fase ook wat beter en zorgvuldiger gekund, met name in de passing. Een kans kregen we nog wel. Een snel genomen vrije trap, een voorzet van Manuel op Niels, die zijn inzet net naast zag gaan. Tot de 80e minuut bleef het 3-0. Daarna liep SVZW uit naar een grotere voorsprong.

De 4-0 viel doordat een tegenstander goed wegdraaide bij Ivo, en de bal over de uitkomende Richard speelde. 5-0 was een vlammend afstandsschot van buiten de 16 vol in de kruising. 85e minuut. Nathan haalde daarna nog een bal van de lijn. En het slotakkoord was weer voor SVZW. In de laatste minuut scoorden de gastheren nog de 6-0, door balverlies op ons middenveld. De scheidsrechter floot daarna voor het einde. 6-0 Terecht verloren van een goed voetballende tegenstander.

Aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen NEO 4 uit Borne om 12.45 uur op Gagelman.

Komt allen, toegang is gratis en het vertier is onbetaalbaar!!

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: