DES 1 verliest 2e bekerwedstrijd tegen SVVN DES 1 verliest 2e bekerwedstrijd tegen SVVN
Wedstrijdverslagen

DES 1 verliest 2e bekerwedstrijd tegen SVVN

Voor zaterdag stond er voor DES 1 een trainingsdag op het programma. In de ochtend een lichte training, daarna een gezamenlijke lunch met afsluitend de 2e bekerwedstrijd thuis tegen SVVN.
Patrick Nieboer 267
Bekerwedstrijd DES 1 0-30-0 SVV1

Het mooie weer trok deze zaterdag veel toeschouwers naar Gagelman. Na één minuut stilte ter nagedachtenis aan het overlijden van twee oud eerste elftalspelers, Henk Hekman en Henk Lohuis, werd er afgetrapt.

De roodzwarten begonnen prima en kreeg binnen een kwartier al een paar grote kansen om op voorsprong te komen, na goed aanvallend spel, maar o.a. Joep en Simon misten. Gaandeweg de wedstrijd kwam SVVN beter in de wedstrijd. Zo kregen ze een penalty, nadat Twan hun doorgebroken aanvaller omver liep. Maar Twan pakte de penalty met een uiterste reflex. Ruststand 0-0.

Direct na rust brak Simon goed door en zijn harde schot raakte de buitenkant paal. SVVN kwam steeds beter in de wedstrijd, en kwam via een prachtige vrije trap op 0-1. Vrij snel daarna werd het ook 0-2 en leek de wedstrijd gespeeld. Via de ingevallen Nick Deyk kreeg DES echter nog een paar beste kansen op de aansluitingstreffer. Maar vlak voor heb eind van de wedstrijd viel de 0-3 en was het gespeeld.

SVVN maakte in deze wedstrijd hun kansen wel goed af, terwijl DES toch een heel aantal goede aanvallen en kansen om zeep hielp. Gezien het getoonde veldspel en dan met name in de eerste helft, geeft dit toch wel vertrouwen voor de komende wedstrijden.

Dinsdag spelen we thuis een oefenwedstrijd tegen SC Rijssen, om 20.00 uur.

Volgende week zaterdag de laatste bekerwedstrijd, uit tegen SC Enschede om 15.00 uur.

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: