Home Home
Clubinfo

Kleding en materialen

v.v. DES heeft met de invoering van het kledingbeleid tot doel om al haar leden, jeugd en senioren te voorzien van uniforme kleding.

Om dit te kunnen realiseren is een overeenkomst gesloten met een kledingleverancier, zijnde Intersport Ramon Zomer en met Reflex Bedrijfskleding voor het leveren en bedrukken van kleding. Het tenue bestaat uit een wedstrijdshirt, een voetbalbroekje en kousen in bruikleen. De tenues worden per team in een team tas uitgegeven en blijven gedurende het seizoen ook bij het team. De “bruikleen” kosten van het complete tenue wordt reeds met de contributie in rekening gebracht.

v.v. DES heeft de keuze gemaakt kleding af te nemen van het merk Hummel via Deventrade/Intersport Ramon Zomer. Het wedstrijdtenue ziet er als volgt uit:

  • Shirt: Verticale strepen afwisselend in de kleuren rood en zwart
  • Broek: Zwart
  • Sokken: Rood

v.v. DES heeft besloten als vereniging zelfstandig deze wedstrijdkleding aan te schaffen en indien nodig te vervangen.

Het is voor leden, elftallen en sponsoren niet mogelijk zelfstandig wedstrijdkleding en/of kleding voor begeleiding aan te schaffen.

Shirtsponsoring op de wedstrijdshirts en overige kleding behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie

Levering en vervanging van materialen en kleding wordt gecoördineerd door de materiaalcommissie

Leenovereenkomst kleding & materialen v.v. DES

Kleding en materialen worden door v.v. DES ter beschikking gesteld en blijven dus wel eigendom van de vereniging. Dit geldt ook voor de kleding van trainers / leiders. Aan het eind van ieder voetbalseizoen moet de kleding en wedstrijdtas weer worden ingeleverd en wordt het op gebreken gecontroleerd.

Blijkt tussentijds, of bij inlevering iets te ontbreken, dan zijn de kosten naar rato voor de speler / ouder / verzorgende. Mocht er tussentijds iets stuk gaan, meldt dit dan even bij betreffende leider.

Kosten van de kleding:
Shirt € 20,00
Broek € 7,50
Kousen € 7.50
Trainingsjas € 25,00
Trainingsbroek € 25,00
Polo € 25,00
Sporttas € 25,00
Softshell jack € 45,00
Warmloopshirt € 12,50

Het wedstrijdtenue mag alleen worden gedragen tijdens de officiële wedstrijden of officiële gelegenheden waarbij spelers v.v. DES vertegenwoordigen. Het is dus niet toegestaan het wedstrijdtenue buiten de wedstrijden, zoals trainingen, te dragen.

De overige kleding, zoals trainingsjas, trainingsbroek etc. mogen wel buiten de wedstrijden gedragen worden, maar wees er wel zuinig op en zorg ervoor dat je v.v. DES op een positieve manier vertegenwoordigt.

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: