Home Home
Clubinfo

Kleding en materialen

v.v. DES heeft met de invoering van het kledingbeleid tot doel om al haar leden, jeugd en senioren te voorzien van uniforme kleding.

Om dit te kunnen realiseren is een overeenkomst gesloten met een kledingleverancier, zijnde Intersport Ramon Zomer en met Reflex Bedrijfskleding voor het leveren en bedrukken van kleding. Het tenue bestaat uit een wedstrijdshirt, een voetbalbroekje en kousen in bruikleen. De tenues worden per team in een team tas uitgegeven en blijven gedurende het seizoen ook bij het team. De “bruikleen” kosten van het complete tenue wordt reeds met de contributie in rekening gebracht.

v.v. DES heeft de keuze gemaakt kleding af te nemen van het merk Hummel via Deventrade/Intersport Ramon Zomer. Het wedstrijdtenue ziet er als volgt uit:

  • Shirt: Verticale strepen afwisselend in de kleuren rood en zwart
  • Broek: Zwart
  • Sokken: Rood

v.v. DES heeft besloten als vereniging zelfstandig deze wedstrijdkleding aan te schaffen en indien nodig te vervangen.

Het is voor leden, elftallen en sponsoren niet mogelijk zelfstandig wedstrijdkleding en/of kleding voor begeleiding aan te schaffen.

Shirtsponsoring op de wedstrijdshirts en overige kleding behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie

Levering en vervanging van materialen en kleding wordt gecoördineerd door de materiaalcommissie

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: