G-Voetbal G-Voetbal
Clubinfo

G-Voetbal

Op 15 april 2006 werd er bij v.v. DES voor het eerst een training verzorgd voor voetballers met een beperking.

Momenteel is het G-Team een niet te missen onderdeel binnen v.v. DES en mag worden gezien als een volwaardig elftal binnen onze voetbalvereniging. Het G-Team is een goed voorbeeld van de gastvrijheid van v.v. DES; iedereen is welkom en iedereen mag meedoen, of je nu 64 jaar of 9 jaar jong bent.

Het G-team staat vooral symbool voor plezier hebben in het spelletje en dat straalt ervan af. Er is geen team binnen v.v. DES waar meer plezier beleefd wordt aan voetballen.

De G staat ook voor groei wat de spelers doormaken. Zowel in de omgang naar elkaar maar ook op het veld. Er zijn in de loop van de jaren spelers doorgegroeid en hebben de stap genomen naar het reguliere voetbal, zowel binnen als buiten de vereniging. Het G-Team vangt niet alleen spelers op maar fungeert dus ook als opleidingsinstituut.

De trainingen worden verzorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers en ouders van spelers.

Elke week trainen de groep meisjes en jongens op de zaterdagmorgen op het hoofdveld van sportpark Gagelman van 09.00 uur tot 10.00 uur. Na afloop van de training wordt er nog nagepraat in de kantine onder genot van een groot glas frisdrank.

Wil je komen trainen, of meer informatie over het voetballen bij het mooiste team van v.v. DES meld je dan aan via de mail. gteam@vvdes.nl of enieboer@vvdes.nl

Ellen Nieboer

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: