Activiteiten / Supportersvereniging Activiteiten / Supportersvereniging
Activiteiten

Activiteiten / Supportersvereniging

Gedurende het hele seizoen is onze Supportersvereniging bezig om allerlei leuke activiteiten te organiseren voor de hele vereniging.

Jaarlijks wordt een aantal onderdelen zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, de playbackshow, het mixtoernooi en de seizoensafsluiting georganiseerd door de Supportersvereniging. De Supportersvereniging organiseert ook elk jaar een Open Dag. Op deze dag hebben de kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van leuke voetbalspelletjes. Het doel van deze dag is om na de zomervakantie het seizoen gezamenlijk te openen. Ook is het de bedoeling v.v. DES onder de aandacht te brengen van eventuele nieuwe leden. Alle jongens en meisjes in de leeftijd tot en met 12 jaar kunnen gratis meedoen aan deze leuke dag.

Naast deze gelegenheden worden er ook acties op touw gezet waarmee geld opgehaald wordt welke geheel ten goede komt van onze jeugd. Door het geld wat door de jeugd zelf is opgebracht kunnen er leuke dingen aangeschaft worden.

Elk seizoen wordt voor de pupillen op een leuke manier afgesloten. Zo gaat de jongste jeugd naar b.v. Kidscity of Dolle pret waar ze de hele dag ongestoord kunnen spelen. De iets oudere jeugdleden gaan aan het eind van het seizoen naar b.v. het Avonturenpark. Elk jaar is het weer een groot succes en wordt er volop genoten van een gezellige dag vol met attracties, shows en eten. Ook voor de overige jeugdleden wordt jaarlijks een leuke (afsluitende) activiteit georganiseerd, b.v. zwemmen in het waterparadijs De Kolk in Wierden of een weekend op kamp.

Deze activiteiten kunnen niet worden georganiseerd zonder de fantastische hulp van de vele vrijwilligers en natuurlijk de jeugd zelf.

Heeft u zelf nog leuke ideeën voor onze jeugd dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de Supportersvereniging.

Ellen Nieboer

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: