Home Home
Clubinfo

Kledingrichtlijn

vv DES heeft met de invoering van het kledingbeleid tot doel om al haar leden, jeugd en senioren te voorzien van uniforme kleding. Om dit te kunnen realiseren is een overeenkomst gesloten met een kledingleverancier, zijnde Intersport Ramon Zomer Nijverdal en met Reflex te Nijverdal voor het bedrukken van de kleding. Het tenue bestaat uit een wedstrijdshirt, een voetbalbroekje en kousen in bruikleen. De tenues worden per team in een team tas uitgegeven en blijven gedurende het seizoen ook bij het team. De “bruikleen” kosten van het complete tenue wordt reeds met de contributie in rekening gebracht. Met uitzondering van het 1e en 2e herenteam, worden de tenues en overige kleding door de leden zelf gewassen.

Destijds heeft men de keuze gemaakt kleding af te nemen van het merk Hummel.

Het wedstrijdtenue ziet er als volgt uit:
Shirt: Verticale strepen afwisselend in de kleuren rood en zwart
Broek: Zwart
Sokken: Rood

vv DES heeft besloten als vereniging zelfstandig deze wedstrijdkleding aan te schaffen en indien nodig te vervangen. Het is voor leden, elftallen en sponsoren niet mogelijk zelfstandig wedstrijdkleding aan te schaffen.

Shirtsponsoring op de wedstrijdshirts behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie

Vervanging van materialen en kleding wordt gecoördineerd door de materiaalcommissie

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: