vvdes_banner_08.jpg
Aan alle heren van onze mooie club: ook dit jaar gaan de vrouwen weer vol in de aanval en gaan strijden voor het kampioenschap. We hebben bijna alle ingrediënten in huis om van dit seizoen een groot succes te maken: een zeer ruime selectie sterspeelsters, een bak aan motivatie, professionele teamkleding, een geweldige sponsor genaamd DJ voor jou (allen beter bekend als Martijn Rutgers), en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Echter ontbreekt er nog één schakel waardoor het allemaal nog net iets mooier uit zal gaan zien op het veld: een enthousiaste trainer!

Dit jaar gaan wij een samenwerkend teamverband aan met de vrouwen van Daarle. De reden hiervoor is dat we net wat krap zaten in de selectie, en Daarle kampte met het zelfde probleem. Inmiddels hebben we op eigen initiatief een aantal keer samen getraind, en eerlijk is eerlijk: dit team heeft potentie!

Wat bieden wij: een zeer brede selectie vrouwen die elke zaterdag weer met veel enthousiasme en fanatisme het veld op gaat, maar ook zeer gezellige derde helften en teamfeestjes zijn ons niet vreemd!

Denk je nu: hey, dat ik hier nou nooit eerder aan heb gedacht!!!! Dan staat het je zeker vrij om eens gesprek te gaan met ons om de mogelijkheden te bespreken! Wij trainen op maandag bij des en op woensdag bij daarle. Echter zijn wij hierin flexibel en is het ons ook al veel waard als we op een van deze dagen een trainer hebben. Trainerduo’s zijn uiteraard ook welkom!

Ohja: de vacature voor grensrechter staat ook nog open, dus mocht jij je meer thuis voelen in de wetten en regels, en minder in ons tactische spel, dan is dit wellicht ook nog een optie!

Lijkt het je wat of wil je meer informatie, neem dan contact op met Natasja Nijenhuis-Rozendom

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks