vvdes_banner_05.jpg
Voor DES JO15-2 is er een trainer beschikbaar gevonden. Matthijs Bolink gaat vanuit DES JO13-2 de overstap maken naar DES JO15-2.

De reden hiervoor is dat wij als commissie moeite hebben om trainersposities in te vullen in de jeugd, en dat wij daarin het erg lastig hebben. Daardoor heeft Matthijs doen besluiten aan ons kenbaar te maken, dat hij wel open te stond om een leeftijdsgroep door te willen schuiven naar DES JO15-2.

Aangezien wij Matthijs al jaren met volle tevredenheid op de JO13-2 als trainer hebben gehad, en hem daar graag wilden houden, zijn wij deze gesprekken toch aangegaan.

Hierdoor is eruit gekomen dat Richard Zwiers en Michel Bonte de JO13-2 groep gaan trainen. Wij zijn blij dat Matthijs ons hierin tegemoet is gekomen zodat wij voor DES JO15-2 voorzien zijn, en dat Richard en Michel dit willen oppakken voor DES JO13-2 zodat hierin ook goede trainers beschikbaar blijven. De overdraging zal onderling netjes gebeuren, aangezien dat de trainingen al zijn gestart.
Waarvoor dank heren.

De JO15 groep is nu volledig voorzien met trainers. En is als volgt ingekleed per elftal:
- Melvin ter Harmsel DES JO15-1
- Matthijs Bolink DES JO15-2
- Wouter Kogelman DES JO15-3

Wij blijven echter op korte termijn nog op zoek naar een trainer voor DES JO13-3. Ook zoeken ook nog wat extra hulp met de trainingen bij andere elftallen.

Mocht iemand ons hiermee willen helpen dan horen wij het graag.

Laat uw rood-zwarte DES hart spreken en help ons voort, zodat iedereen kan beginnen aan het nieuwe seizoen!!

Voor vragen en aanmeldingen kunt u met ons contact opnemen.

Erwin Harmsen
Johan Hogenkamp
Patrick Schreurs

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks