vvdes_banner_08.jpg

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 11 november zijn door het bestuur zeven leden voorgedragen voor een bijzondere  benoeming.

Egbert (Ep) Lohuis en Hans Priem werden in respectievelijk 1995 en 1996 al benoemd tot Lid van Verdienste, echter het bestuur is van mening dat beide heren ook hierna nog zoveel voor v.v. DES hebben betekend dat ze een benoeming als erelid van v.v. DES verdiend hebben.

Bertus Tuller, Arend (Aad) Bouwman, Tonny Borkent, Bertus Hartgers en Roelof Ros ontvingen vanwege bijzondere verdiensten voor onze prachtige vereniging een benoeming tot lid van verdienste van v.v. DES.

De heren werden door voorzitter Henny Broekman voorgedragen aan de vergadering. Onder applaus gingen de aanwezige leden unaniem akkoord met deze benoemingen.

De benoeming tot erelid en lid van verdienste werd maandagavond al beloond met een bloemetje. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari aanstaande zullen de festiviteiten worden voortgezet en ontvangen onze nieuwe leden van verdiensten in het bijzijn van familie de bijbehorende onderscheiding.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks