vvdes_banner_05.jpg
Voetbalvereniging DES is een middelgrote vereniging die drijft op de inzet van vele vrijwilligers.

Momenteel zijn er veel verschillende vrijwilligers actief. De ene vrijwilliger besteed meer tijd aan DES dan de andere. Dat geeft niet, iedere bijdrage hoe klein ook wordt op prijs gesteld. Willen we de continuïteit van de vereniging waarborgen dan moeten er meer mensen actief worden als vrijwilliger. Daarnaast is er nog een reden om meer mensen als vrijwilliger actief te krijgen binnen onze vereniging. Het actief participeren binnen de vereniging zorgt ook voor een grotere betrokkenheid van de leden. Een stukje eigenaarschap leidt ook tot een bredere gedragenheid binnen DES en tot een grotere saamhorigheid. Er samen voor gaan met ieder zijn verantwoordelijkheid hierbij, moet uiteindelijk leiden tot een stabiele vereniging.

Gelukkig hebben we de laatste jaren weinig moeite gehad met de invulling van het kader voor diverse elftallen en commissies. Helaas is dat voor het al begonnen seizoen een stuk lastiger gebleken. Binnen het kader van de jeugdelftallen hebben we het tot op heden met ouders kunnen opvangen, en of trainers die meerdere elftallen onder hun hoede hebben genomen. Nogmaals dank hiervoor. Neemt niet weg dat we graag zouden zien dat hierin verandering komt. Dit om te voorkomen dat de ontwikkeling van onze talenten binnen de club stagneert. Immers gunnen we elk lid het beste!!

Kortom we zijn nog op zoek naar kader voor de volgende posities.
• Grensrechter / Leider JO17-1
• Trainer / Leider JO15-2
• Trainer / Leider JO15-3
• Lid Voetbalcommissie JEUGD

Is één van deze vacature iets voor u ?
vv DES heeft veel verschillende leden die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken. Daarbij speelt niet alleen sportiviteit maar ook gezelligheid een belangrijke rol.

DOOR EENDRACHT STERK
Denk je bij het lezen van deze vacatures hierin kan ik de mooiste club van Nijverdal en omstreken helpen.

Schroom dan niet en neem contact op met de voetbalcommissie.

Patrick Schreurs -  
Erwin Harmsen -  
Ronald Scholten -  

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks