vvdes_banner_02.jpg

Voetbalvereniging DES uit Nijverdal heeft met ingang van het seizoen 2019-2020 een nieuwe hoofdtrainer. Randolph de Fretes volgt Harry Warmelink op, die na 4 seizoenen v.v. DES gaat verlaten.

Randolph is op dit moment bezig aan zijn 2e jaar als hoofdtrainer bij AVC Heracles te Almelo. Zijn roots liggen echter bij C.V.V. Oranje Nassau in Almelo, waar hij eerst als jeugdspeler en vervolgens als speler van ON 1 jarenlang actief is geweest. Zijn trainersloopbaan is daar ook gestart (diverse jeugdteams + assistent trainer 1e). Vervolgens is hij na enkele uitstapjes, bij Hoeve Vooruit (dames 1) en HVV Tubantia (JO19), als hoofdtrainer aan de slag gegaan bij achtereenvolgens SV Almelo en AVC Heracles. Met de laatste genoemde club eindigde hij in zijn eerste seizoen als 2e; promotie via de nacompetitie zat er helaas niet in.

‘’Zijn enthousiasme, gedrevenheid en open houding gaven voor ons de doorslag. Wij denken dat hij goed bij de cultuur van v.v. DES past en onze sportieve ambities sluiten op elkaar aan", aldus Ronald Scholten, bestuurslid voetbalzaken.

De in Almelo woonachtige Randolph de Fretes (37) is vol trots. ‘’Ik ben een gedreven, ambitieuze trainer-coach, nog vrij aan het begin van mijn trainerscarrière. DES voelt voor mij als een warme club, waarbij de leden trots zijn op hun vereniging. Daarbij beschikt de club over een prachtige accommodatie incl. een nieuw kunstgrasveld en een goede jeugdafdeling.

Hard werken, leergierig zijn en plezier hebben zijn enkele belangrijke eigenschappen van spelers in mijn team. Uiteindelijk streef ik naar een combinatie van de wil om te winnen, plezier in het spel en(realistisch) aanvallend voetbal.”

Namens de voetbalcommissie Senioren en het bestuur heten we Randolph welkom bij onze club en voor komend seizoen alvast veel plezier en succes gewenst.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks