vvdes_banner_02.jpg

Werd vorige week DES JO10-1 ongeslagen kampioen van de hoofdklasse. Ook afgelopen weekend werden er drie teams kampioen! Ondanks de slechte weersomstandigheden konden de kampioenswedstrijden van DES JO11-1, DES JO10-3 en DES JO9-2 wel doorgaan. Onder grote publieke belangstelling wisten alle teams hun wedstrijden te winnen waarna binnen in de kantine het feest kon losbarsten. Helaas werd de wedstrijd van DES JO10-4 afgelast, ook zij maken nog kans op een kampioenschap.

De jeugdafdeling is in 2016 is gestart met een meerjarig opleidingsplan waarvan de club en met name de A-selectie in 2021 de eerste vruchten hoopt te plukken. Dat DES, een vereniging met ongeveer 700 leden op de goede weg is blijkt uit het feit dat de afgelopen seizoenen al veel teams kampioen zijn geworden.

Belangrijk speerpunt in het opleidingsplan is: Presteren op het hoogst haalbare niveau en het maximaal benutten van talent. Onder leiding van gediplomeerde trainers word geprobeerd het beste naar boven te halen uit de jongens en meisjes. Dat doen zij onder meer met het spelersvolgsysteem Talento, waarmee een beter inzicht kan worden verkregen over vorderingen van de jonge spelertjes.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks