vvdes_banner_06.jpg

Voor het seizoen 2019-2020 is v.v. DES Nijverdal op zoek naar een hoofdtrainer. DES Nijverdal telt ongeveer 700 leden en komt uit in de 3e klasse D. De selectie traint op dinsdag- en donderdagavond.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in overleg met trainer van het 2e elftal en indien nodig trainer van de hoogste jeugdelftallen.
 • De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van de selectie-elftallen (samenstelling technische staf wordt in overleg bepaald)
 • De hoofdtrainer verzorgt de trainingen van eerste elftal en coacht deze tijdens de wedstrijden
 • De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie, en heeft hierover contact met de technische staf van het 2e elftal en de A-jeugd. Tevens is hij betrokken bij de samenstelling en uitvoering van het tweede elftal
 • De hoofdtrainer heeft, naast zijn verantwoordelijkheden voor het eerste elftal, c.q. selectie, de verantwoordelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van onze jeugdafdeling
 • De hoofdtrainer vertegenwoordigt v.v. DES zowel intern als extern.

 Profiel van de ideale kandidaat:

 • De hoofdtrainer is in het bezit van trainersdiploma UEFA B Trainer-coach II en heeft ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding. PrĂ© is minimaal 3e klasse niveau.
 • De hoofdtrainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers, technische staf en zichzelf verder te ontwikkelen.
 • DES is op zoek naar een hoofdtrainer die ambitieus is en voldoende oog heeft voor verenigingsstructuur/cultuur waarin prestaties en plezier samen op gaan.
 • De hoofdtrainer communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen.
 • De hoofdtrainer toont betrokkenheid bij de gehele vereniging.
Binnen v.v. DES zal de voetbalcommissie senioren de procedure de komende weken begeleiden. De insteek van de voetbalcommissie senioren is om eind december, in overleg met het bestuur en overige betrokkenen, een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen.

Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken, kunnen dit per mail doen bij de Voetbalcommissie Senioren / Bestuurslid Voetbalzaken, via de volgende e-mailadressen:

Voetbalcommissie Senioren                     Bestuurslid Voetbalzaken
Robert van der Veen                                    Ronald Scholten    
                                 

Met als sluitingsdatum 10 december. Na een selectieprocedure op C.V. worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Er wordt te allen tijde gemeld of u wel of niet wordt uitgenodigd voor deze gesprekronde.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via bovenstaand emailadressen.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks