vvdes_banner_03.jpg

Afgelopen week hebben het bestuur en de voetbalcommissie in overleg met hoofdtrainer Harry Warmelink besloten om het contract aan het einde van het seizoen 2018-2019 niet te verlengen. Na een dienstverband van maar liefst 4 seizoenen zal er in juni 2019 een einde komen aan een mooie periode van Harry als hoofdtrainer van v.v. DES, waarin helaas geen plek was voor een beloning voor de sportieve prestaties van onze hoofdmacht.

"Via de ‘normale’ procedure is er de afgelopen weken met diverse personen en partijen rondom het 1e elftal gesproken, met name met de hoofdtrainer en de spelers en na alles in overweging te hebben genomen, is uiteindelijk gezamenlijk besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen."

‘Wij zijn als 1e elftal en vereniging in het algemeen Harry veel dank verschuldigd en ook als bestuur en voetbalcommissie kijken wij nu al terug op een hele prettige en intensieve samenwerking en wij wensen hem dan ook een succesvolle tweede helft van het seizoen met in de zomer van 2019 een fraai vervolg van zijn trainerscarrière’, aldus Robert van der Veen namens het bestuur en de voetbalcommissie van v.v. DES.

20180922 des1 36

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks