vvdes_banner_05.jpg
Lieber Fußballfan,

Leider müssen wir feststellen, dass die Begeisterung für das OKTEMBERFEST abnimmt. Wir planen für eine längere Zeit im A-com auf eine gut - innovative - überraschende Alternative.

Het Fest der München heeft een ontzettende aantrekkingskracht op de Duitse, bierdrinkende mensen maar de leden van DES zijn toe aan wat nieuws. De A-com heeft de hele zomer, burgerlijk, op camping oranje kunnen overwegen welk alternatief feest, DES moet meemaken. Het moet een avond worden die goed-vernieuwend en verrassend is. Maar wat we vooral belangrijk vinden is dat het een feest wordt voor de 18+er tot en met de 50+er, van man-man, vrouw-vrouw tot voetballers en ouders.

Eind oktober zal het verlangen naar de zon, de camping, het zwembad, de bikini’s en festivals uw gedachten weer bekruipen. Om het goede van al deze werelden tot elkaar te laten komen, tovert de A-com de kantine om tot KAMPING KITSCH. Het feest der geneugten wat doet terugdenken aan die mooie zomer tijd. Laat u verrassen door de kleurrijke aankleding, de variabele aan muziek en het vrije gevoel van dit evenement.

Doordat er een kitschdresscode aan verbonden zit lijkt het ons niet meer dan vanzelfsprekend dat de aanwezigen zich kunnen laten gaan op een manier waarvan ze zelf nooit verwacht hadden dat ze de moves in zich hadden, en het mooiste is... What happens on the kamping stays on the kamping.

Liefs, A-com DES Nijverdal

684254E8 4908 430A 895C 9A98B616FB87

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks