vvdes_banner_00.jpg

Beste trainers/voetballers,

De werkzaamheden van het nieuwe kunstgrasveld zijn inmiddels in volle gang. Voor de bouwvak heeft men een start gemaakt met het grondwerk. Vanaf week 36 zal men de laatste grond afvoeren. Aansluitend kan men beginnen met opbouwen. De oplevering zal plaatsvinden medio eind september. We hebben tot die tijd de beschikking over enkel en alleen de trainingsvelden A en B.  Het oude trainingsveld C zal worden vervangen worden door een natuurgrasveld waarop wedstrijden gespeeld kunnen worden. Dit houdt in dat hier dus niet meer op getraind mag worden!!!

De natuurgrasvelden mogen dus niet gebruikt worden, een uitzondering zal gemaakt worden voor de pupillen teams. Hiervoor hebben we toestemming gekregen van de Gemeente. Dit alles om ervoor te zorgen dat het veld gedurende het seizoen ook goed bespeelbaar blijft voor wedstrijden.

Daardoor zal er van tijdelijk trainingsschema (zie bijlage) gebruik gemaakt worden:

  • Dit schema geldt per maandag 20 augustus
  • Dit schema zal van kracht blijven tot het kunstgrasveld gebruiksklaar is
  • De tijden in het schema zijn tijdelijk. De definitieve trainingstijden kunnen dus afwijken
Het definitieve trainingsschema wordt begin september gepubliceerd.

Het houdt dus in dat we het moeten doen met de ruimte die beschikbaar is. Hierdoor zal er beperkt getraind kunnen worden door alle teams. We hebben getracht zoveel als mogelijk met iedereen rekening te houden. We blijven jullie op de hoogte houden van de vorderingen van het nieuwe veld.

We rekenen op jullie aller medewerking en begrip!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en Voetbalcommissie vv D.E.S.

VELDINDELING
plattegrond gagelman tijdelijk

TRAININGSSCHEMA
pdf 1819 tijdelijk trainingsschema (52 KB)

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks