vvdes_banner_00.jpg

Op maandag 13 augustus overleed Henk Juurlink. Henk is 75 jaar geworden.

Henk was decennia lang een bepalend gezicht in onze kantine. Het was lange tijd zijn tweede thuis. Vanaf het moment dat de huidige kantine werd geopend (1972) was Henk met grote regelmaat achter de bar te vinden. Steevast kwam Henk aan het einde van de zaterdagmiddag langs de tafels. ‘Allo jongs, noar veurt’n!’, ten teken dat het tijd werd om dichter bij de bar te gaan zitten zodat het achterste deel van de kantine opgeruimd kon worden.

Helaas hebben we Henk de laatste jaren niet meer in de kantine mogen ontmoeten. Zijn gezondheid liet dit eenvoudigweg niet toe. Wel kon je hem op Nijverdal tegenkomen. Dan zat hij vaak op een bankje om er even uit te zijn en te kijken naar de mensen die langskwamen.

Afgelopen januari was Henk 50 jaar lid van onze vereniging. Er was vervoer geregeld zodat hij bij de huldiging aanwezig zou kunnen zijn. Helaas was zijn gezondheid te broos en moest hij op het laatste moment afzeggen. Wij hadden het hem zeer gegund.

Sinds april 1967 was Henk lid van DES, waar hij naast de vele uren bardienst ook nog andere taken verrichtte. Zo heeft hij jarenlang het clubblad bij de leden bezorgd en stond hij jarenlang bij iedere thuiswedstrijd van DES 1 aan de poort om entreekaarten en loten te verkopen. Daarnaast heeft Henk ook nog een aantal jaren deel uit gemaakt van het toto-secretariaat.

In Henk verliezen we een dierbaar DES-lid en we zullen hem als zodanig ook blijven herinneren.

Wij wensen zijn familie alle sterkte toe dit verlies te dragen.


Bestuur en leden v.v. DES

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks