vvdes_banner_07.jpg
Het is ongeveer 18 jaar geleden dat een aantal leden de koppen bij elkaar staken en met het idee kwamen om naast de voetbal een aantal andere activiteiten te organiseren. Zo ontstond er al snel een groep enthousiaste vrijwilligers die zichzelf de A-Com noemden.

De A-com houdt zich o.a. bezig met de organisatie van de playbackshow, het shoarmatoernooi, de voetbalquiz, de open dag, het sinterklaasfeest, het winterprogramma voor de jeugd, de seizoens-afsluitingen en de organisatie van de familiedag. Daarnaast worden er ook diverse acties georganiseerd om geld voor de jeugd in te zamelen.

De A-com organiseert dus allerlei activiteiten naast het voetbal die zorgen voor veel plezier en gezelligheid bij zowel spelers als ouders binnen voetbalvereniging DES.
Vanwege het stoppen van een aantal leden moeten we op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die ons willen helpen met het organiseren van activiteiten binnen voetbalvereniging DES.

Wie zoeken wij? Enthousiaste doeners, Één groot voordeel: je hoeft geen verstand van voetbal te hebben ???? Leeftijd speelt geen rol, gezelligheid wel.

Dus denk nu niet bij dit bericht, goh eigenlijk best leuk, maar dat zal vast wel een ander doen. Nee, neem contact met ons op, zodat we verder kunnen en voor onze vereniging mooie momenten kunnen creëren waar we allemaal wat aan hebben. Een heel klein gebaar kan voor ons al heel veel betekenen.

Lijkt het je wat, neem dan contact op via e-mail:

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks