vvdes_banner_02.jpg

Nadat zaterdag het seizoen definitief is afgesloten kunnen we ons volledig op het seizoen 2018-2019 richten. Volgend seizoen zullen we (net als dit seizoen) met twee JO19 elftallen actief zijn. Jelle van Egmond zal JO19-1 blijven trainen. De trainer van JO19-2 hopen we aankomend weekend te presenteren.

Helaas hebben we ervoor moeten kiezen om aankomend seizoen geen JO17 in te schrijven. We hebben in deze lichting onvoldoende capaciteit om een waardig elftal op de been te brengen. Het gevolg hiervan is dat we enkele spelers vervroegd over laten gaan en in enkele andere gevallen kiezen voor dispensatie.

Aankomend seizoen zullen we met een extra JO15 elftal actief zijn. Joost Mensink blijft JO15-1 trainen. Aankomend weekend hopen we tevens de trainer van JO15-2 bekend te kunnen maken/

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het samenstellen van de nieuwe selecties. Dit is voor JO19 al gebeurd (zie bijlage). JO15 heeft deze week nog twee selectietrainingen op het programma staan. Deze indeling zullen we vrijdag publiceren.

pdf 1819 - indeling JO19 (77 KB)


Hoofdsponsor:

Sponsorkliks