vvdes_banner_06.jpg
Na een sportief en gezellig voetbalseizoen van de DES mini’s, onder leiding van twee toptrainers, was het afgelopen zaterdag tijd voor een gezellige afsluiting. Dolle Pret in Almelo was de perfecte locatie voor de 23 mini’s en de 7 begeleiders.

De schoenen en slippers werden op 1 grote bult gegooid en weg waren de kids. De begeleiders namen hun plek in aan de stamtafel met daarop grote kannen ranja. Als jullie dorst hebben moeten jullie even bij ons langs komen klonkt het richting de kids. Of ze het gehoord hadden???

In de grote indoor ‘apenkooi’ werd er geklommen, geklauterd, gesprongen, gezongen, gedanst, gegleden en nog veel meer!  De luchtkussen werd intensief gebruikt, uiteraard nog even voetballen met elkaar en  een hut bouwen met grote lego-blokken. Tussendoor een patatje en ijsje eten. En dan weer snel terug de zaal in. Want geen enkele minuut mag verloren gaan.

Het was mooi en bijzonder om het voetbalseizoen als ouder en trainer te beleven. Samen een belevenis ervaren, samen een ervaring delen. Wat een fantastische dag en geweldig seizoen!!

Groeten,
Trainers DES mini’s
Matthijs en Arjan


Hoofdsponsor:

Sponsorkliks