vvdes_banner_04.jpg
In de zomervakantie komt Heracles Almelo naar DES met een Heracles Soccer Camp! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag drie dagen lang voetballen en plezier maken in een uniek Heracles Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan nu in via www.heracles.nl/soccercamps!

Het Soccer Camp is van maandag 27 tot en met woensdag 29 augustus 2018 en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Uiteraard mag je na afloop je Heracles Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Nieuw tijdens het Soccer Camp: de Heracles Skill Games!
Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Heracles Almelo dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

Volledig programma
Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het Heracles Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Heracles Soccer Camp spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

Deelname
De kosten voor deelname aan het driedaagse Heracles Soccer Camp bedragen € 129,- per deelnemend kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar .

Doe jij ook mee? Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps en schrijf je in!

20180824 heracles

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks