vvdes_banner_05.jpg

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt maar liefst € 185.000,- beschikbaar! Ook voetbalvereniging DES doet dit jaar weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Vorig jaar ontvingen we maar liefst 389 stemmen. Goed voor een bedrag van ruim € 1190,-

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Rabobank klanten ontvangen een persoonlijke stemcode, deze komt per e-mail of in de brievenbus. 

Voetbalvereniging DES ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Voetbalvereniging DES belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het verder verduurzamen van onze accommodatie. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan v.v. DES tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Alvast bedankt voor jouw steun!


20180501 rabobank

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks