vvdes_banner_02.jpg
Beste sportvrienden,

Het spoor van vandalisme op de sportparken van v.v. DES, r.k.s.v. De Zweef en v.v. SVVN is helaas nog groter gebleken dan oorspronkelijk geconstateerd. 

Bij de gemeentelijke accommodaties op sportpark Gagelman en Groot Lochter zijn zowel bij DES, SVVN, als aan de zijde van De Zweef vandalen bezig geweest met het met verf besmeuren van verschillende zaken, daarbij werd zelfs een naam aangetroffen.

Bestuursleden van de drie verenigingen hebben inmiddels de koppen bij elkaar gestoken en konden daarbij gebruik maken van beelden die in de nacht van vrijdag op zaterdag op de camerasystemen zijn vastgelegd. Ook zijn er materialen achtergelaten die als bewijsmateriaal bij de politie kunnen worden ingediend.In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen wij mededelen dat de beelden van de personen zeer herkenbaar zijn en dat het nemen van gepaste maatregelen slechts een kwestie van tijd is.

Welke maatregelen dat zijn, ligt deels aan de vandalen zelf, want hen wordt nog tijd geboden om zich te melden bij één van de besturen. Dat dient vóór zondag 3 december 2017 plaats te vinden.

De verenigingen hebben inmiddels allen aangifte gedaan bij de politie van de geconstateerde vandalistische gebeurtenissen, welke als strafbare feiten gezien worden.

Indien de personen zich niet melden bij één van de besturen, wordt deze onacceptabele zaak volledig uit handen gegeven aan de politie.

Besturen v.v. DES, r.k.s.v. De Zweef en v.v. SVVN
H. Broekman, E. Heuver en P. van der Linde
(voorzitters desbetreffende verenigingen)

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks