vvdes_banner_05.jpg
Afgelopen maandag 16 oktober zijn de trainers van onze jongste jeugd bezig geweest om hun vaardigheden m.b.t. het trainen van pupillen te vergroten.

Doelen voor deze avond waren:
  • Het van en met elkaar leren.
  • Inspiratie opdoen van andere jeugdtrainers.
  • Hoe kun je een training/ oefening opbouwen?
Na een korte introductie en het bespreken van deze doelen zijn we het veld om te gaan om naar een tweetal demo-oefeningen aan JO9-1 met Jorie Harmsen en Sven Mensink te bekijken. Vervolgens heeft Marco Nijenhuis een mooie warming-up vorm laten zien aan JO17, waarbij zelfverantwoording van het team centraal stond.

Na het gedeelte op het veld hebben we de oefeningen na besproken en zijn we vooral bezig geweest met de vraag hoe je bepaalde dingen toepasbaar kunt maken voor je eigen trainingsgroep. We kwamen tot de conclusie dat het erg belangrijk is dat je vooraf nadenkt over wat het doel is van je oefening en hoe je je oefening moelijker/ makkelijker kunt maken als de situatie daarom vraagt.

Al met al een zeer geslaagde avond waarbij veel kennis en kunde gedeeld is over het trainersvak. Tijdens de winterstop wordt er weer een dergelijke bijeenkomst georganiseerd en we gaan er vanuit dat we onze jeugdtrainers dan weer mogen begroeten!

Coördinatoren jeugd

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks