vvdes_banner_07.jpg
Splash Carwash heeft een actie bedacht waarvan de voetbalclubs in de gemeente Hellendoorn kunnen profiteren. Het bedrijf heeft een bedrag van maximaal € 6.000,- beschikbaar. Dit bedrag kunnen de clubs onder elkaar verdelen. Om dat te regelen is Clubsupport opgericht. Met ClubSupport kunnen de leden van de lokale voetbalclubs in Nijverdal, Hellendoorn, Hulsen en Haarle geld sparen voor hun club. Het enige wat je hoeft te doen is je auto laten wassen op programma 1! Per wasbeurt doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club.

De actie begint op 4 oktober en loopt tot eind november. Splash Carwash is gevestigd op industrieterrein ’t Lochter’.

Hoe gaat deze actie in z’n werk?
Wanneer je bij de wasstraat komt en aangeeft dat je meedoet aan ClubSupport, ontvang je een kaartje met een unieke code. Op de website van ClubSupport (www.supportdeclub.nl) kun je de code invoeren en aangeven welke club je steunt. Voor elke stem op voetbalvereniging DES doneert Splash Carwash € 1,50 aan onze mooie vereniging. Dat is het! Daarnaast is ‘live’ te zien hoeveel er voor voetbalvereniging DES is gespaard en hoeveel andere clubs inmiddels hebben gespaard.

Help voetbalvereniging DES aan een mooi bedrag!
Aan deze actie in Nijverdal/Hellendoorn doen zes voetbalclubs mee, dus er is competitie! Splash Carwash heeft maximaal € 6.000,- beschikbaar voor de clubs. Het is aan de leden en supporters  van voetbalvereniging DES om te bepalen hoeveel er voor onze vereniging wordt gespaard.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks