vvdes_banner_10.jpg
20170217 evertvandersteegeWe zijn als bestuur al een tijdje op zoek naar aan aantal nieuwe bestuursleden. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat Evert van der Steege zich bereidt heeft gevonden toe te treden tot het hoofdbestuur van voetbalvereniging DES.

Evert is 41 jaar, getrouwd met Annemieke en heeft 2 kinderen die bij DES voetballen. Marith voetbalt in DES MO15-1 en Thijs voetbalt in DES JO11-3. Daarnaast speelt Evert zelf in de 35+ competitie.

Evert is werkzaam als projectleider bij energieleverancier ENGIE en van daaruit belast met onder andere het onderhoud van bedrijfslocaties. Hij gaat zich binnen het bestuur bezig houden met de portefeuille accommodatiebeheer en zal zich in eerste instantie gaan richten op het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) van onze accommodatie. Daarnaast neemt Evert ook zitting in de accommodatiecommissie. Wij wensen Evert veel succes maar vooral plezier toe in zijn nieuwe functie.

We zijn nog steeds op zoek naar een aantal nieuwe bestuursleden, onder andere een penningmeester en een bestuurslid algemene zaken.

Bestuur voetbalvereniging DES

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks