vvdes_banner_02.jpg
Tijdens de nieuwjaarsreceptie is ook het nieuwe voetbalcourt officieel geopend.

Nadat een grote groep vrijwilligers voorafgaand aan de aanleg het oude pannaveld hadden verwijderd, kon begin december de Sallandse United uit Haarle beginnen met de aanleg van een prachtig nieuw voetbalcourt. Vlak voor de kerst werd het court opgeleverd. De eerste week van januari heeft opnieuw een grote groep vrijwilligers het straatwerk rondom het voetbalcourt aangelegd.

Dit nieuwe voetbalcourt is naast onze vrijwilligers mede tot stand gekomen door de opbrengsten van de twee sponsorlopen van de afgelopen seizoenen, de verkoopacties van paaseitjes en kerstkoekjes en een mooie bijdrage van de supportersvereniging tijdens ons jubileumfeest.

De officiële handeling werd gedaan door drie generaties van de familie van Keulen die met een mooie cheque tijdens onze jubileumreceptie vanwege ons 100-jarig jubileum een grote financiële bijdrage hebben geleverd.

Wij zijn als vereniging heel erg trots op het eindresultaat. De komende periode gaan we kijken naar de verdere invulling van de ruimte voor het voetbalcourt. Het is een wens om hier speeltoestellen te plaatsen zodat ook broertjes en zusjes van onze leden lekker kunnen spelen op ons sportpark.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks