vvdes_banner_00.jpg
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari jl. werden zoals de laatste jaren gewoonlijk is ook de leden met een langdurig lidmaatschap in het zonnetje gezet.

In verband met de grote hoeveelheid te huldigen leden én om ervoor te zorgen dat de huldiging van een aantal (met name oudere) jubilarissen niet zou ‘ondersneeuwen’ in de drukte van de nieuwjaarsreceptie had het bestuur de leden die 25-jaar én langer lid zijn, samen met de nieuwe leden van verdienste al om 14:00 uur uit te nodigen in de kantine. In aanwezigheid van familieleden kregen deze leden zo de aandacht die ze verdienden.

Harrie Bouwman werd in 1952 lid van onze vereniging en was afgelopen jaar maar liefst 70 jaar lid van vv DES. Harrie kon vanwege familie-verplichtingen helaas niet overkomen vanuit Assen om zijn versierselen en cadeaus in ontvangst te nemen.

Henk Fransen, Rudolf Hekman en Roelf Ros werden gehuldigd voor hun 60-jarig lidmaatschap.

Jelle Samsen, Arjen ter Avest en Henk Heerdink kregen hun versierselen omdat ze afgelopen jaar 50-jaar lid waren van vv DES.

Voor hun 40 jaar lidmaatschap werden 6 leden gehuldigd: Richard Lohuis, Hans Lohuis, Arnold Melenboer, Andre Ravenshorst, William Rozendom en Matthijs Fransen.

Tot slot werden Michel Bonte, Stephan Roelofs, Jille Pultrum, Thijs Jan Hut, Wim de Vries, Clint Swager, Robbin ter Hedde, Dave Kuiper en Thijs Schippers gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap.

Om 15:30 uur startte de nieuwjaarsreceptie met een toespraak van voorzitter Henny Broekman, na zijn toespraak werden de leden die 12,5 lid zijn van onze vereniging gehuldigd. Voor 12,5 jaar lidmaatschap werden maar liefst nog eens 23 leden gehuldigd: Thijmen ten Hagen, Mathé Slettenhaar, Bertho Brinkman, Majella Broekman, Denny Broekman, Len Ponsteen, Ester Sasbrink, Jeroen Valk, Madelon Muis, Wesley Dekker, Vince Kamphuis, Tom de Jong, Ties Onverzaagt, Gert de Vries, Twan van Dijken, Collin Tuller, Siem Tijhof, Hans ter Hedde, Joep Roelofs, Casper Flim, Nick Deijk, Luca Fransen en Ivar Bast.

Wij feliciteren via deze weg nogmaals onze jubilarissen met hun langdurig lidmaatschap.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks