vvdes_banner_01.jpg

In de nacht van donderdag op vrijdag 16 december is ons lid Bob Stellingsma overleden. Bob was al een tijdje ziek en is 81 jaar geworden. Tijdens de reünie ter ere van 100 jaar vv DES op donderdag 29 september jl. was Bob nog in de kantine om oude herinneringen op te halen met zijn voetbalvrienden.

Bob werd geboren op 8 april 1941. Op zijn 12e werd Bob op 1 november 1953 lid van vv DES. Op zijn 21e stopt Bob met voetballen en wordt hij verenigingsscheidsrechter. 'Als scheidsrechter had ik meer schik dan als voetballer’ zei Bob in een interview in Invorm in juli 2018. Bob hechtte veel waarde aan de uitstraling van de scheidsrechter. ‘Een verzorgd tenue draagt bij aan de neutraliteit en het gezag in het veld’ aldus Bob. In 2018 stopt Bob op 77 jarige leeftijd na ruim 57 jaar als verenigingsscheidsrechter. Hij heeft ontelbaar veel wedstrijden gefloten zowel bij zijn vv DES als bij veel clubs uit de omgeving.

Bob zou volgend jaar 70 jaar lid zijn geweest van onze vereniging, en hij zou zeer content zijn geweest met deze mijlpaal. Bob heeft veel betekend voor onze vereniging. Van de 70 jaren lidmaatschap heeft Bob meer dan 57 jaar als verenigingsscheidsrechter gefungeerd. Het zijn er niet veel die hem dat na zullen doen. Hiervoor zijn wij hem zeer dankbaar. In Bob verliezen wij een dierbaar lid. We zullen hem dan ook zo blijven herinneren.

Namens het bestuur en leden van voetbalvereniging DES wensen wij zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe.

Bestuur vv DES

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks