vvdes_banner_09.jpg
Het bestuur heeft in samenspraak met de Voetbalcommissie het contract met de huidige hoofdtrainer Eddy Zwijnenberg verlengd voor de duur van 2 jaar.

Eddy is vanaf augustus 2022 bezig aan zijn 1e seizoen bij onze vereniging. Volgens eerder uitgesproken verwachtingen blijkt Eddy prima te passen bij de vv DES.

Alle partijen, spelers, trainer en bestuur zijn tevreden over de onderlinge samenwerking. De contractbespreking met de uit Wapenveld afkomstige hoofdtrainer werd dan ook op positieve wijze afgerond.

Eddy staat met de 1e selectie op dit moment op een plek in de gevarenzone. Hiermee vecht Eddy en de spelersgroep tegen degradatie. Echter bestuur en voetbalcommissie wisten bij aanvang seizoen dat er weer gebouwd moest worden aan een nieuw team. Het doen stoppen en of elders gaan spelen van spelers heeft geresulteerd dat er al veel jonge spelers hun intrede hebben gedaan in ons vlaggenschip. Wij hebben het volste vertrouwen dat de ervaren Eddy de juiste man op de juiste plek is om het jonge team de komende jaren goed bij te staan. Zodoende is er ook voor gekozen om te verlengen met 2 jaar. Iets wat nog niet eerder is voorgekomen binnen onze vereniging , hiermee geven we ook een duidelijk signaal van vertrouwen richting Eddy en zijn staf + spelersgroep.

Allen vanaf deze plek veel succes gewenst met jullie wedstrijden voor de 2e helft van de competitie.

Voetbalcommissie en Bestuur vv DES
Pieter Rozema, Arjan van Dijken en Ronald ScholtenHoofdsponsor:

Sponsorkliks