vvdes_banner_04.jpg
De afgelopen jaren hebben we het al vaak gehad over het vervangen van ons pannaveld. Het pannaveld wordt door onze jeugdleden veel gebruikt en is na 20 jaar aan vervanging toe. Daarnaast was er al lang een wens om ook een speelgelegenheid te creëren voor onze jongste jeugd én hun broertjes en zusjes.

De afgelopen jaren zijn er door de jeugd diverse acties gehouden om geld op te halen om dit te bewerkstelligen. De opbrengsten van onder andere de sponsorloop, Rabo-clubsupport en een aantal andere acties hebben we hiervoor gereserveerd!

Het is de bedoeling dat het nieuwe pannaveld wordt vergroot van 10x16 meter naar 12x25 meter en iets wordt verplaatst. In een 2e fase zal er ook een strook worden aangelegd met speeltoestellen voor de jongste jeugd en hun broertjes en zusjes.

We hebben onlangs een vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente voor het vervangen/vergroten van ons pannaveld. We verwachten dat het plan wordt goed gekeurd in het 2e deel van september.

Realisatie van het pannaveld zou plaats kunnen vinden na de jubileum festiviteiten. Dit zal waarschijnlijk in de periode oktober/november/december zijn.

20220721 situatie des pannaveld

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks