vvdes_banner_09.jpg

Zaterdag 11 juni was het dan eindelijk zo ver. Na een jaar van het spelen van een onderlinge competitie voor de jongste telgen van onze gemeente konden ze dan eindelijk al hun kwaliteiten tonen op het afsluitende toernooi. Als initiator van de onderlinge competitie had vv DES ook het eindtoernooi voor zijn rekening genomen. 

De weergoden werden geadviseerd om deze dag mooi weer te leveren en de staf van vv DES JO7 groep zorgde ervoor dat op vrijdagavond het hoofdveld werd omgetoverd tot een heuse arena met daarin 4 veldjes. Alle voorbereidingen waren top. Nu de komst van de elftallen en de grote aantallen toeschouwers nog. Nou wij kunnen u melden deze waren er op deze zaterdagochtend. 

Nadat alle toeschouwers waren voorzien van een gratis bakje koffie barste de strijd los. In 2 poules werden de verschillende wedstrijden afgelegd.  

De Zweef, SVVN, Hulzenseboys deden allen mee met 1 elftal. Hellendoorn kwam met de sterkste groep jongens en meiden onze kant op. vv DES complimenteerde het gezelschap van elftallen door maar liefst met 3 elftallen mee te doen. Iets wat de staf van de JO7 groep kan zien als het grootste compliment naar ons toe. Als je ziet dat we met 25 kinderen 3 elftallen kunnen samenstellen zegt dat iets over onze club en hoe we ervoor staan! 

Dat deze dag met name bedoeld was om alle ouders te kunnen laten zien wat hun kinderen in hun mars hebben en wat ze gedurende het seizoen geleerd hebben moge duidelijk zijn. Het ging deze dag niet om winnaars en of verliezers, al vlogen de vonken er uiteraard bij vlagen ook best af. Uiteindelijk speelde iedereen wel een keer tegen elkaar, was het niet in de poulewedstrijden dan was het wel in de finaleronde daaropvolgend. 

Dat twee elftallen van vv DES de finale behaalde was een leuke bijkomstigheid.  

Alle kinderen konden gedurende deze ochtend ranja krijgen en als afsluiting werd eenieder verwend met een zakje chips en een mooie medaille. De vele complimenten van de andere verenigingen deden ons goed en zo kunnen we dus terugkijken op een fantastische morgen. We wensen alle clubs een fijne vakantie toe en zien jullie graag na de zomerstop terug. 



(foto's Ellen Nieboer)


Hoofdsponsor:

Sponsorkliks