vvdes_banner_01.jpg

Woensdagavond 13 april zijn de finales gespeeld van het schoolvoetbal in de gemeente Hellendoorn. Nadat de afgelopen twee weken op de velden van de diverse sportparken in onze gemeente al de poulewedstrijden waren afgewerkt mochten bij de jongens de winnaars van de poules en bij de meisjes de winnaars van de poules en de beste nummers 2 gaan uitmaken wie zich het beste schoolvoetbalteam van de gemeente Hellendoorn mag gaan noemen.

Op de velden van v.v. DES werd zowel bij de jongens en meisjes in 2 finalepoules uitgemaakt wie zich zou plaatsen voor de finales. Bij de meisjes plaatsten basisschool de Es uit Hellendoorn en Daltonschool Reggewinde zich voor de finale. Na 2 x 10 minuten voetbal stond nog steeds 0-0 op het scorebord waarna via strafschoppen uitgemaakt zou gaan worden wie als winnaar van het veld zou stappen. Na 14 strafschoppen werd uiteindelijk de Reggewinde als winnaar van het meisjes toernooi gehuldigd.

Bij de jongens plaatsten De Rietslenke en de Prinses Marijkeschool zich voor de finales. In de finale was het team van de Prinses Marijkeschool een maatje te groot voor de leeftijdgenoten van de Rietslenke. Na een 5-0 overwinning mochten ook zij zich trotse winnaars van het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn noemen.

De prijzen en de wisselbeker werden uitgereikt door burgemeester Jorrit Eibersen en BLOS-lid Bernd Slettenhaar.

De winnaars plaatsten zich hiermee voor de regionale schoolvoetbal kampioenschappen welke op 18 mei worden gespeeld bij DOS ’37 in Vriezenveen.

pdf Uitslagen Finales Jongens (251 KB)
pdf Uitslagen Finales Meisjes (254 KB)

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks