vvdes_banner_08.jpg
Voor het mooiste team van onze voetbalvereniging zoeken wij trainers.

De toppers van het Gteam staan elke zaterdag enthousiast klaar om van jou te leren hoe ze beter kunnen gaan voetballen. Naast het enthousiasme van de spelers moeten we ook het spelplezier, de motivatie, het fanatisme en de gretigheid noemen die elke zaterdag wordt meegenomen naar een training of een oefenwedstrijd. Het genot spat er vanaf en dit heeft ook zijn weerslag op de trainersgroep. De trainers zijn ook allen stuk voor stuk enthousiast, gemotiveerd en gretig om de spelers te begeleiden in hun ontwikkeling op voetbalgebied. En voor deze trainersgroep zijn we op zoek naar jou als aanvulling!

In de praktijk wordt je gemiddeld eens in de 3 á 4 weken ingezet om op zaterdagmorgen de training te verzorgen van 09.00 uur tot en met 10.00 uur.

Daarnaast hebben we een aantal keer per jaar een oefenwedstrijd of een mini-toernooitje. Onze eisen zijn uiteraard ook passend bij dit mooie team dus als je humorvol, creatief en inlevend bent, daarnaast mensenkennis hebt en affiniteit met voetbal hebt dan ben jij de ideale kandidaat om de trainersgroep uit te breiden en de toppers van het Gteam op een (nog) hoger niveau te brengen!

Is jouw interesse gewekt, schiet dan even één van de trainers aan of meld je aan via .

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks