vvdes_banner_07.jpg
Voetbalvereniging DES uit Nijverdal heeft met ingang van het seizoen 2022-2023 een nieuwe hoofdtrainer. Eddy Zwijnenberg volgt Randolph de Fretes op, die na 3 seizoenen v.v. DES gaat
verlaten.

2021 2022 eddy zwijnenberg

Eddy Zwijnenberg is op dit moment bezig aan zijn 4e seizoen als hoofdtrainer bij SC Rouveen, uitkomend in de 3e klasse C Oost. Daarvoor is hij trainer geweest bij sv Zwolle, WZC Wapenveld (2x), ASC ’62, CSV ’28, v.v. Berkum en v.v. Hellendoorn.

In de jarenlange trainersloopbaan heeft Eddy 5x promotie behaald en ook nu doet SC Rouveen mee om de bovenste plaatsen.

‘’Zijn passie voor het trainersvak, zijn energie, enthousiasme en gestructureerd werken staan voor kwaliteit. Met zijn communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen weet hij verschillende type persoonlijkheden te motiveren en te inspireren. Door het overbrengen van zijn kennis, vaardigheden en liefde voor voetbal wil hij bijdragen aan de ontwikkeling van de individuele voetballer en het team.”

De in Wapenveld woonachtige Eddy Zwijnenberg is een zeer ervaren trainer en is erg content met het contract om het volgende seizoen bij v.v. DES aan de slag te gaan. De voetbalcommissieleden, Pieter Rozema en Arjan van Dijken, samen met bestuurslid Ronald Scholten, hebben uit een breed aanbod van trainers Eddy voorgedragen en we zijn dan ook blij met deze keuze. Wij denken dat hij goed bij v.v. DES past en onze sportieve ambities sluiten op elkaar aan.

Namens de voetbalcommissie Senioren en het bestuur heten we Eddy welkom bij onze club en voor komend seizoen alvast veel plezier en succes gewenst.

Bestuur v.v. DES

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks