vvdes_banner_02.jpg

Afgelopen vrijdagavond 17 september organiseerden we voor alle jeugdleden tot O13 een sponsorloop. Ruim 150 kinderen hadden hun best gedaan om zo veel mogelijk sponsoren te benaderen. Het opgehaalde bedrag gaan we de komende tijd gebruiken om het pannaveld op te knappen/vervangen.

Onder de opzwepende beats van een DJ liepen de kinderen in 2 groepen hun rondjes. Op het kunstgrasveld stonden een aantal uitdagende hindernissen. Na elke ronde kregen de kinderen een stempel. De jongste kinderen tot 9 jaar liepen van 18:30 – 19:00 en de kinderen in de leeftijd van 10-13 jaar liepen van 19:30 – 20:00 uur.

Nadat de kinderen hun rondjes hadden gelopen kregen de kinderen nog wat te drinken en een zakje chips. Ook werden er door onze mascotte DESSIE nog wat prijzen uitgereikt aan de teams met het meest opgehaalde sponsorgeld en de 3 spelers die het hoogste sponsorbedrag hadden opgehaald.

We kunnen terugkijken op een geweldige activiteit met een hele mooie opbrengst. We willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor hun deelname, zonder jullie inzet hadden we nooi het grandioze bedrag kunnen ophalen van maar liefst € 5510,- 

KIJK HIER VOOR DE FOTO'S VAN DE Sponsorloop

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks