vvdes_banner_09.jpg
Afgelopen donderdagavond organiseerde v.v. DES voor het eerst sinds lange tijd weer een activiteit. Een begin van, noem het maar, de weg terug naar normaal. Sponsoren waren uitgenodigd voor een sponsoravond om ze te bedanken dat ze v.v. DES gedurende de corona-periode niet in de steek hebben gelaten.

Voorzitter Henny Broekman sprak namens de hele vereniging een groot Dankjewel uit naar de aanwezige sponsoren. Daarna nam oud-wielrenner en inwoner van de gemeente Hellendoorn Rob Harmeling het woord. Hij vertelde een inspirerend verhaal over wat zijn loopbaan hem gebracht heeft en wat we van het samenwerken in de wielersport kunnen leren.

Hierna nam Henny het weer over en had namens het bestuur nog een mededeling over het hoofdsponsorschap van v.v. DES. De afgelopen 6 jaar was Reflex Promotions onze hoofdsponsor. Die overeenkomst heeft destijds vorm gekregen door een driehoeks-verbinding met Intersport Ramon Zomer en Deventrade als kledingleverancier. Een partnership waar we allemaal trots op waren en betrokken partijen deze overeenkomst als succesvol hebben ervaren.
Het Bestuur van v.v. DES is dan ook zeer verheugd bekend te kunnen maken dat het Hoofdsponsorschap de komende 6 jaren ingevuld wordt door Reflex-Intersport Ramon Zomer, ook wel Interflex genoemd, immers beide ondernemingen zijn samen gaan werken.

Een hoofdsponsorschap opnieuw voor 6 jaar overeen te komen getuigd van heel groot wederzijds vertrouwen. Ook Deventrade is opnieuw een belangrijk onderdeel in deze deal.

Hierbij willen wij graag nogmaals onze hoofdsponsoren bedanken voor het gestelde vertrouwen.

20210826 hoofdsponsoren
Hoofdsponsor:

Sponsorkliks