vvdes_banner_03.jpg

Dat we op dit moment nog niet kunnen voetvallen is voor een ieder wel duidelijk. Ook wij als Voetbalcommissie vinden dit een zware dobber. We zullen er met elkaar naar moeten streven om gezond te blijven, zodra het dan weer verantwoordelijke kan en mag zullen we er klaar voor staan om een ieder weer te kunnen ontvangen op ons mooie sportpark.  Vooralsnog hebben we collectief voetbalheimwee!!!

Zoals gezegd kan er op dit moment weinig gemeld worden vanaf de velden. Niet anders dan dat we als vereniging er alles aan doen om degene die mogen trainen (jeugd) te kunnen laten voetballen op ons mooie sportpark. We trachten hiermee de binding richting de club niet uit het oog te verliezen. Kijkende naar de senioren blijkt dit toch lastiger te zijn, als bestuur/voetbalcommissie kunnen we dan ook niet anders zeggen. Hou vol!  Zodra het weer kan zien we je graag terug bij onze mooie vereniging.  We zijn jullie al zeer dankbaar de club in deze moeilijke tijd te blijven steunen, dit door lid te blijven van de mooiste vereniging van Nijverdal. We houden de ontwikkelingen rondom de Corona maatregelen daarom ook nadrukkelijk in de gaten. Mochten er versoepelingen komen dan laten we dit uiteraard direct weten via de wel bekende kanalen. We hopen van ganse harte dat we in dit lopende seizoen nog aan het voetballen toe komen.

Ook al is het alleen maar een oefenwedstrijd tegen een regionale club en of het trainen op ons sportpark met als afsluiter een drankje in de kantine. Iets wat de meesten wel zullen aandragen van hetgeen wat als meeste gemist word.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering die eind februari online is gehouden is er al het een en ander toegelicht omtrent de invulling van de Voetbalcommissie voor het seizoen 2021-2022

Achter de schermen zijn we als voetbalcommissie al druk bezig met de invulling van volgend seizoen. Zo heeft u al eerder kunnen lezen via de wel bekende kanalen dat het contract met de hoofdtrainer alsmede met de trainer van DES 2 is verlengt met 1 jaar. Het pleidooi wat ik vorig jaar in de Algemene Leden Vergadering heb gehouden is in deze nog onveranderd. De vraag naar versterkingen in de voetbalcommissie blijven van kracht. Wel kan ik melden dat de vacatures die er waren bij de voetbalcommissie Jeugd inmiddels zijn ingevuld. Henk Heerdink en Robert van der Veen zullen zich komend seizoen gaan focussen op de jeugd.  Daarnaast heeft Ronald Scholten sr. zich gemeld om Erwin en Patrick te gaan versterken, hiermee is de invulling compleet. Hieruit opmakend zijn we zeer content dat de juiste focus op de jeugd gegeven kan worden.

Vacature: Nieuw lid voetbalcommissie Senioren
Met het wegvallen van Robert en Henk bij de Senioren zijn we dus wel druk zoekende naar opvolging van hen. Hier is dus ook een vacature vrijgekomen. Denk je dit lijkt mij wel iets?!. Je komt in een warm bad want Robert en Henk hadden de zaakjes goed op orde. Tevens zijn ze nog steeds lid van de Voetbalcommissie en altijd bereid om te helpen en te assisteren. Ben jij de spil tussen de hoofdtrainer / trainer DES 2 en de lagere senioren richting het bestuur vanuit de Voetbalcommissie  meld je dan bij een van ons. Uiteraard mag dit ook als koppel, want immers met z’n tweeën is het nog gemakkelijker in te vullen. Samen zetten we het huidige beleid voort en maken we er iets moois van.

Tot slot voor nu wees voorzichtig en blijf gezond.!!!!

Namens de voetbalcommissie

Ronald Scholten

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sponsorkliks