vvdes_banner_06.jpg
Half november werd er door een aantal personen een actie bedacht om geld op te halen voor onze jeugd. De jeugdleden zou worden gevraagd om kerstkoekjes te gaan verkopen. Het bleek een schot in de roos!

Verkoopformulieren werden klaar gemaakt en er werd contact gezocht met de groothandel. Omdat er een extra verkoop-uitdaging was door corona werden de jeugdleden ‘geinstrueerd’ hoe ze coronaproof zoveel mogelijk kerstkoekjes konden verkopen. ‘Maak zoveel mogelijk gebruik van de groepsapps van je ouders en laat de mensen coronavrij betalen via een tikkie’.

Toen zaterdag 5 december alle bestelformulieren binnen waren kon het tellen beginnen. Uiteindelijk bleek er door 254 jeugdleden maar liefst 3846 pakjes kerstkoekjes te zijn verkocht. Een verkoopomzet van €7941,50 en een winst van €5128,-

Een prachtig resultaat!

Vrijdagmorgen werden er 3 pallets met 190 dozen kerstkoekjes bezorgt en moesten ze nog voorzien worden van een ‘DES-sticker’. Om het ophalen coronaproof te laten verlopen en te zorgen voor een goede doorstroming werd er in de week voor de uitgifte gekozen voor een drive-thru langs de kantine met een vast ophaalmoment per team.

Voor de jeugdspelers die de meeste pakjes kerstkoekjes verkochten was er een mooie prijs.

Mees Broeze (mini’s) verkocht maar liefst 79 pakjes met Kerstkoekjes en eindigde op de eerste plaats als bestverkopende jeugdspeler! Hij ontving hiervoor een mooie DES-sporttas voorzien van zijn naam! Waut Pastink (JO10-1) verkocht 68 pakjes met Kerstkoekjes en eindigde op de tweede plaats als bestverkopende jeugdspeler! Hij ontving hiervoor een DES-rugtas voorzien van zijn naam! Silvijn Weststrate (JO10-2) verkocht maar liefst 66 pakjes Kerstkoekjes en eindigde op de derde plaats als bestverkopende jeugdspeler! Hij ontving hiervoor een DESR. Hoodie!

DES JO10-1 en DES JO10-2 verkochten als team gemiddeld per speler het meeste aantal koekjes (meer dan 30 pakjes per persoon!!) Zij ontvingen hiervoor als team een waardebon voor een patatje met wat drinken in de kantine als de kantine weer open mag!

Een aantal ‘DES-families’ wisten samen als gezin heel veel kerstkoekjes te verkopen!
Ook zij werden hiervoor in het zonnetje gezet!

Familie Fransen haalde met 3 kids een omzet van €220,- en ontving hiervoor een waardebon beschikbaar gesteld door de Wilgenweard voor het spel Beat the Matrix. De familie Jansen verkocht met 2 kids voor een bedrag van €140,- en ontving hiervoor ook een door de Wilgenweard beschikbaar gestelde waardebon voor een sterrit door het mooie Twentse land.
De familie Westendorp verkocht met 2 kids voor €129,- aan kerstkoekjes, zij ontvingen hiervoor een aantal ijsmuntjes van de Bonvanie en een waardebon van Zuivelhoeve Nijverdal.

We kunnen terugkijken op een mooie actie waarbij bijna alle jeugdleden hun steentje aan bij hebben gedragen. We willen nogmaals iedereen hiervoor bedanken! Met deze opbrengst kunnen we wanneer de beperkingen zijn opgeheven weer mooie activiteiten organiseren voor de jeugd!

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks