vvdes_banner_04.jpg
Algemeen
Het seizoen 2020-2021 wordt een seizoen van prachtige derby’s in de gemeente Hellendoorn. Nog nooit zaten DES, SVVN, De Zweef en v.v. Hellendoorn bij elkaar in één competitie. Derby’s met veel strijd en een grote publieke belangstelling. Afgelopen week hebben bestuursleden van de verenigingen bij elkaar gezeten om te praten over het verloop derby’s en afgegeven protocollen van de KNVB en de gemeente Hellendoorn die moeten worden gevolgd inzake COVID-19.

Aantal toeschouwers
Voor buiten geldt dat het is toegestaan om een maximum aantal van 250 bezoekers te ontvangen zonder reservering, gezondheidscheck en placering. Bezoekers van 18 jaar en ouder moeten daarbij onderling 1,5 m. afstand van elkaar en de sporters houden; tenzij tot en met 12 jaar. Bij ontvangst van meer dan 250 bezoekers tegelijk, dan is een reservering, gezondheidscheck en placering wel verplicht.

Afspraken derby
De gezondheid van de sporters, vrijwilligers en bezoekers staat voorop! Om het voor de verenigingen organisatorisch goed te kunnen inrichten is door DES, SVVN, De Zweef en v.v. Hellendoorn unaniem besloten om voor de komende derby’s maximaal 250 bezoekers te ontvangen. Er is gekozen om in eerste instantie 250 bezoekers van de thuisspelende ploeg een kans te geven de wedstrijd bij te wonen middels kaartverkoop of uitgifte van tickets welke op verenigingsniveau wordt ingericht. Mochten er plekken vrij zijn dan zullen de resterende tickets beschikbaar worden gesteld aan de uitspelende ploeg.

De gemaakte afspraken over het verloop van de derby’s zijn gemaakt op basis van de kennis die nu beschikbaar is en de protocollen die zijn afgegeven door de KNVB en de gemeente Hellendoorn. Mocht er een versoepeling komen in de maatregelen dan zal hierop worden ingespeeld.

Programma derby’s 2020
Zaterdag 19 september v.v. Hellendoorn - SVVN
Zaterdag 26 september De Zweef – DES
Zaterdag 10 oktober SVVN - DES
Zaterdag 31 oktober v.v. Hellendoorn – DES
Zaterdag 7 november De Zweef – v.v. Hellendoorn
Zaterdag 28 november SVVN – De Zweef

Verdere informatie over de kaartverkoop / uitgifte tickets volgt binnenkort via de thuisspelende vereniging. Houdt daarom de website in de gaten.

De besturen van de verenigingen hopen ondanks de beperkingen op een mooi voetbalseizoen met prachtige derby’s.

Besturen DES, SVVN, De Zweef en v.v. Hellendoorn

Derby


Hoofdsponsor:

Sponsorkliks