vvdes_banner_03.jpg
Het Playbackshow-weekend werd vrijdag afgetrapt met de 10e editie van de Mini-Playbackshow. Met maar liefst veertien acts de grootste deelname ooit en het onderstreept het succes van de Mini-Playbackshow.

In een bomvolle kantine gaven de kinderen act de presence en dat ze over meer dan alleen voetbaltalent beschikken bleek wel op het podium. Achter de schermen waren nog gespannen gezichtjes te zien, maar eenmaal op het podium gingen ze volledig op in hun rol en playbackten ze loepzuiver hun tekst en werd het publiek betoverd met ongekende dansmoves.

De jury er had dan uiteindelijk een zware kluif aan om de winnaars te bepalen. De beste solo-act werd gewonnen door Melle Fransen die met een goede playbackshow en swingende heupen Sean Paul imiteerde. Creatief was de, in kliko’s verstopte, Beestenbende van JO9-1 en zij sleepten dan ook de originaliteitsprijs in de wacht. Er waren meerdere eer betonen aan grootse muzikanten die zijn heengegaan. Het eerbetoon “Kings of Pop” van JO13-2 werd door de jury gekozen als beste act en JO13-2 ging er dan ook met de hoofdbokaal vandoor als overall-winnaar.

De winnaars:
Beste solo-act: Melle Fransen
Originaliteitsprijs: JO9-1 – Beestenbende
Overall-winnaar: JO13-2 – Kings of Pop

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks