Wordt lid van de club van 100 en maak het verschil Wordt lid van de club van 100 en maak het verschil
Nieuws

Wordt lid van de club van 100 en maak het verschil

Wil jij je club steunen en tegelijkertijd genieten van leuke voordelen? Word dan nu lid van de Club van 100! Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal 50 euro, die je ten minste 3 jaar betaald (daarna jaarlijks opzegbaar),  maak je deel uit van deze bijzondere groep supporters.
Patrick Nieboer 38

Natuurlijk ben je vrij om jaarlijks ook meer te doneren als je dat wilt. En het goede nieuws is dat je niet alleen individueel kunt meedoen, maar ook als team of vriendengroep!


Hoe werkt het? Jouw lidmaatschap wordt eenvoudig geregeld met een automatische incasso van je bankrekening. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en blijf je betrokken bij de club die je zo na aan het hart ligt.

Maar wat krijg je eigenlijk terug voor je steun? Nou, dat is zeker de moeite waard! Drie keer per jaar, tijdens een thuiswedstrijd van ons geweldige 1e elftal, vindt er een live verloting plaats in onze sfeervolle kantine. Hier worden ludieke prijzen verloot, en jij maakt kans om er met een van die prijzen vandoor te gaan!
Maar dat is niet alles! Als lid van de Club van 100 krijg je ook een uniek plekje op ons speciale bord. Jouw naam zal stralen tussen die van andere supporters die onze club steunen. Het is een teken van waardering en trots, want samen maken we onze club sterker.

Waarom zou je lid worden? Het antwoord is simpel: je steunt onze club niet alleen voor de inrichting van de kantine en accommodatie, maar je helpt ook bij onverwachte kosten die de club soms moet dragen. Jouw bijdrage maakt een groot verschil en draagt bij aan de continuïteit en groei van onze geliefde vereniging.
Dus, waar wacht je nog op? Grijp dit geweldige excuus aan om lid te worden van de “DES Club van 100” en steun je club op een bijzondere manier.

Schrijf je nu in via de flyer die in de kantine ligt of klik op deze link!

Samen maken we het verschil, want bij “DES Club van 100” telt elke supporter!

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: