Leenovereenkomst kleding & materialen v.v. DES Leenovereenkomst kleding & materialen v.v. DES
Nieuws

Leenovereenkomst kleding & materialen v.v. DES

Wij zijn binnen DES blij dat we voor alle spelers een mooi wedstrijdtenue hebben en daarnaast vaak ook nog extra kleding en materialen als een trainingsjas, trainingsbroek en sporttas kunnen aanbieden.
Materiaalcommissie / Bestuur 211

Deze kleding en materialen worden door DES ter beschikking gesteld en blijven dus wel eigendom van DES. Dit geldt ook voor de kleding van trainers / leiders.

Aan het eind van ieder voetbalseizoen moet de kleding en wedstrijdtas weer worden ingeleverd en wordt het op gebreken gecontroleerd.

Blijkt tussentijds, of bij inlevering iets te ontbreken, dan zijn de kosten naar rato voor de speler / ouder / verzorgende.

Mocht er tussentijds iets stuk gaan, meldt dit dan even bij betreffende leider.

Kosten van de kleding:
Shirt € 20,00
Broek € 7,50
Kousen € 7.50
Trainingsjas € 25,00
Trainingsbroek € 25,00
Polo € 25,00
Sporttas € 25,00
Softshell jack € 45,00
Warmloopshirt € 12,50

Het wedstrijdtenue mag alleen worden gedragen tijdens de officiële wedstrijden of officiële gelegenheden waarbij spelers v.v. DES vertegenwoordigen. Het is dus niet toegestaan het wedstrijdtenue buiten de wedstrijden, zoals trainingen, te dragen.

De overige kleding, zoals trainingsjas, trainingsbroek etc. mogen wel buiten de wedstrijden gedragen worden, maar wees er wel zuinig op en zorg ervoor dat je DES op een positieve manier vertegenwoordigt.

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: