De Triangel en de Wingerd winnaars mini-EK-Schoolvoetbaltoernooi v.v. DES De Triangel en de Wingerd winnaars mini-EK-Schoolvoetbaltoernooi v.v. DES
Nieuws

De Triangel en de Wingerd winnaars mini-EK-Schoolvoetbaltoernooi v.v. DES

Woensdagmiddag 29 mei organiseerden wij samen met de supportersvereniging van v.v. DES een Mini-EK-Schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de Nijverdalse basisscholen.
Patrick Nieboer 142

Maar liefst 186 kinderen, verdeeld over 25 teams, hadden zich opgegeven. Op kleine veldjes gingen de kinderen vanaf 14:00 uur enthousiast met elkaar de strijd aan. De wedstrijden werden geleid door een groot aantal jeugdige vrijwilligers van onze vereniging.

Voor de kinderen was er natuurlijk wat te drinken en voor de ouders was er koffie. Er was een informatiestand aanwezig waar kinderen en ouders informatie konden krijgen over het voetballen bij v.v. DES. De kinderen gingen niet met lege handen naar huis, aan het einde van het toernooi kregen ze allemaal een leuke DES-goodie-bag mee.

Na de poulewedstrijden werden de spannende halve finales gespeeld waarin teams van de Triangel en de Wingerd zich plaatsten voor de finales voor Groep 4. De finale voor Groep 3 was een onderonsje tussen 2 teams van de Triangel.

Uiteindelijk wonnen de Wingerd 4-1 bij groep 4 en de Triangel 3-2 ging er met de eerste prijs van door bij groep 3.

Wij kijken terug op een geslaagde middag.

Ellen Nieboer

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: