Algemene sluitingsperiode natuurgrasvelden Algemene sluitingsperiode natuurgrasvelden
Nieuws

Algemene sluitingsperiode natuurgrasvelden

De algemene sluitingsperiode van de gemeentelijke natuurgrasvelden is, met uitzondering van de kunstgrasvelden, in 2024 vastgesteld van maandag 24 juni tot en met vrijdag 23 augustus 2024.
Wedstrijdsecretariaat 68

Vanaf zaterdag 27 juli 2024 mogen de trainingsvelden (natuurgras) weer gebruikt worden. In de sluitingsperiode mogen de wedstrijdvelden niet gebruikt en betreden worden. Het gebruik van de randstroken en overhoeken is toegestaan.

Het gebruik van het kunstgrasveld tijdens de sluitingsperiode (24 juni t/m 26 juli) dient aangevraagd te worden bij de wedstrijdsecretaris (Gerbert Valk/ Carmen Kroese). Deze zal een verzoek indienen bij de gemeente. Er wordt geen uitzondering gemaakt voor verenigingen met of zonder kunstgras. Op deze wijze hebben alle gemeentelijke sportverenigingen dezelfde mogelijkheden om een kunstgrasveld te gebruiken in deze periode. Buiten deze periode dient het gebruik van de velden voor wedstrijden regulier aangevraagd te worden bij Gerbert of Carmen.

Tot de sluitingsdatum van 24 juni geldt voor de trainingen zoveel mogelijk het huidige schema. Na de sluitingsperiode gaat het nieuwe schema in welke op een later moment nog bekend gemaakt wordt.

Hoofdsponsor:

Interbake

Shirtsponsor:

Alfabet creatieve fabriek

Verenigingssponsor:

Reflex bedrijfskleding

Kledingsponsor:

Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: