Martijn Völkers aangesteld als trainer DES 2 seizoen 23-24 Martijn Völkers aangesteld als trainer DES 2 seizoen 23-24
Nieuws

Martijn Völkers aangesteld als trainer DES 2 seizoen 23-24

vv DES is erin geslaagd een ambitieuze trainer te strikken om komend seizoen DES 2 te trainen. Daarbij is het uitgekomen bij Martijn Völkers uit Nijverdal.
Patrick Nieboer 443

Martijn heeft als trainer jaren ervaring opgedaan bij diverse jeugdteams van DES en is momenteel trainer van DES O19, dat in de 1e klasse uit komt. Voor volgend seizoen wil de 46-jarige Martijn ervaring opdoen in de senioren en krijgt hiervoor de kans bij DES 2.

Eind vorig jaar heeft Martijn succesvol zijn UEFA C TC3 trainerspapieren van de KNVB behaald. Martijn wil dit graag in combinatie met zijn voetbalvisie, enthousiasme en gedrevenheid gaan inzetten bij een seniorenelftal. Wij zijn blij dat dit bij onze club gaat gebeuren!

Naast Martijn is Jasper Harmsen aangesteld als assistent trainer DES 2. Jasper traint dit seizoen JO17-1 binnen onze vereniging. Samen met Jan Heerdink (die nu ook al samenwerkt met Martijn bij JO19-1) als teammanager en Gerrit Spenkelink als assistent scheidsrechter vormen zij volgend seizoen de staf van DES 2.

Wij wensen Martijn, Jasper, Jan en Gerrit en uiteraard ook de spelers volgend seizoen een plezierige en succesvolle tijd toe.

Namens bestuur en voetbalcommissie vv DES,

Ronald Scholten, Pieter Rozema en Arjan van Dijken

01

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: