Hoofdsponsor Reflex – Intersport Ramon Zomer overhandigt nieuwe tenues aan DES 1 Hoofdsponsor Reflex – Intersport Ramon Zomer overhandigt nieuwe tenues aan DES 1
Nieuws

Hoofdsponsor Reflex – Intersport Ramon Zomer overhandigt nieuwe tenues aan DES 1

Tijdens een gezamenlijke lunch van sponsor de Sterkerij uit Rijssen met onze hoofdsponsors hebben (reserve) aanvoerder Sem van Dartel en teammanager Bertho van Petersen van DES 1 uit handen van Robbin ter Hedde en Frank Twilhaar van Reflex de presentatiekleding, tassen en wedstrijdtenue ontvangen waarin ze de komende seizoenen zullen spelen. Helaas was Ramon Zomer van Intersport Ramon Zomer vanmiddag verhinderd.
Patrick Nieboer 500

In augustus 2021 werd het al lopende sponsorcontract voor een periode van maar liefst 6 seizoenen verlengd. Tijdens ons jubileumjaar 2022 speelde DES 1 in speciaal door onze hoofdsponsor beschikbaar gestelde jubileumshirts.

Reflex Promotions is al sinds 2015 onze hoofdsponsor. Die overeenkomst heeft destijds vorm gekregen door een driehoeks-verbinding met Intersport Ramon Zomer en Deventrade als kledingleverancier. In 2021 werd deze overeenkomst zoals gezegd dus met opnieuw 6 jaar verlengd door Reflex & Intersport Ramon Zomer, immers beide ondernemingen zijn samen gaan werken. Een hoofdsponsorschap opnieuw voor 6 jaar overeen te komen getuigd van een heel groot wederzijds vertrouwen. Ook Deventrade is opnieuw een belangrijk onderdeel in deze deal.

Hierbij willen wij graag nogmaals onze hoofdsponsors hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen.

Aansluitend aan de gezamenlijke lunch gaf onze hoofdtrainer Eddy Zwijnenberg uitleg aan onze hoofsponsoren, bestuur en sponsorcommissie hoe de technische staf samen met de spelers op een professionele manier met onder andere videobeelden werkt aan het langzaam beter maken van onze jonge spelersgroep.

01

Onze hoofdsponsoren:

Reflex bedrijfskleding Intersport Ramon Zomer

Trots op onze sponsoren: