vvdes_banner_01.jpg

Zaterdag 7 maart stond voor DES 1 de zware uitwedstrijd tegen De Esch op het programma, de koploper in de 3e klasse. We gingen naar Oldenzaal met de bus, verzorgt door Brinker Personenvervoer. Via de DES-site werd aangegeven dat er voldoende plekken over waren in de bus, en dat supporters dus mee konden. Uiteraard gaven de Ultra’s van DES direct aan mee te willen. En deze jonge groep DES supporters zorgde met trommels, vlaggen, spandoeken en gezang voor een prima sfeer langs de lijn.

Het eerste kwartier had DES het moeilijk met het veldspel van De Esch, die dan ook een aantal kansen kregen en op een 1-0 voorsprong kwamen. Na dit doelpunt kantelde de wedstrijd en was DES de bovenliggende partij. DES kreeg een paar goede kansen en kwam terecht op gelijke hoogte door een doelpunt van Sem van Dartel.

Na de rust had DES de wedstrijd redelijk onder controle, maar toch was het weer de Esch die rond de 60e minuut op voorsprong kwamen. Zou DES nogmaals langszij kunnen komen?

De DES Ultra’s lieten goed van zich horen en DES zette nog eens aan. Mede door een aantal aanvallende wissels kregen we in de laatste minuten nog een paar grote kansen op de gelijkmaker. Helaas viel die niet en dus weer geen punten. En weer was DES zeker niet de mindere ploeg.

Waar we trots op zijn als spelers en begeleiding van DES 1, dat zijn onze jeugdige supporters, de DES Ultra’s. Bij geen enkele club zien we een dergelijke jeugdige supportersgroep die zorgen voor zoveel sfeer langs de lijn. Echt uniek.

Super bedankt voor jullie steun eerder dit seizoen en afgelopen zaterdag in Oldenzaal.

We spelen nog negen finales voor lijfsbehoud in de 3e klasse en gaan er vanuit dat jullie ons daarbij blijven steunen. Met elkaar zijn we Door Eendracht Sterk.

Spelers en begeleiding DES 1

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sponsorkliks